Proef onze “Zonderbok” van 20 tot 27 april bij de Kaasbar in Amsterdam!

Uiteraard, je hebt helemaal geen bok (of geit) 🐐 nodig om de lekkerste geitenkaas te maken. Onze Aleid heeft een ware smaakexplosie weten neer te zetten met onze “Zonderbok”. Volledig gemaakt volgens traditioneel recept van geitenkaas, maar dan plantaardig. 💚

Deze unieke guest Fromance is te proeven tijdens Plant Forward. De organisatie van Plant Forward streeft ernaar om de balans in ons voedselgebruik te herstellen door meer plantaardige eiwitten te eten. Daarom nodigen ze diverse restaurants in Amsterdam uit om een plantaardige optie op de kaart te zetten. Zie daar het ontstaan van onze “Zonderbok” bij de Kaasbar in Amsterdam. 🙌

Vanaf zaterdag 20 april 2024 pak je de “Zonderbok” dus zo vanaf de rollende band bij de Kaasbar in Amsterdam. Ga jij hem proeven?

Openingstijden Kaasbar Amsterdam
Zaterdag & zondag: 12:30 – 01:00
Maandag t/m donderdag: 17:00 – 23:00
Vrijdag: 15:00 – 01:00

Ontdek over Plant Forward. 

You may also like